Bachs Blomster remedier

Edward Bach var uddannet læge, bakteriolog og immunolog og opsat på at søge årsagen til sygdomme i personlighedens væsen, så Bachs Blomster remedier er til dig, der har brug for at genskabe følelsesmæssig balance i din krop.

Blomsterremedierne er ikke målrettet din sygdom, men kun skabt til at bringe negative følelser og karaktertræk i balance. Det betyder, at bach remedierne ikke behandler din sygdom, men kun dine følelser. Med planteenergiernes evne til at afbalancere følelserne og visse adfærdstræk kan du nemmere bare være "dig selv", når du får bach dråber.

Bach var overbevist om, at en konflikt mellem ens personlighed og sjæl, før eller senere fører til sygdom i kroppen, fordi ubalancen forstyrrer kroppen væv og indre organer, og som følge heraf opstår det, som vi kalder "sygdom".

Hvis du f.eks er i en tilstand af: angst, modløshed, sorg, skyldfølelse, længsel, irritation, bitterhed, chock/traume, eller udviser karaktertræk som irritation, kritik, overdrevet selvdisciplin, lederskab eller nursing overfor andre, så kan en eller flere af de 38 Bach Blomsterremedier  hjælpe dig til at få mere selvværd, mod, tryghed, glæde, indre ro, glæde og styrke, selvtillid, tålmodighed og tolerance.

Hver enkelt remedie ud af de 38 afbalancerer derfor en specifik negativ følelsesmæssig og mental tilstand, og kan bringe dig tilbage i balance, så din forbindelse til din sjæl genskabes. Som "et positivt brusebad."